Video Tutorial

Shiko se si mund të kryesh një rezervim me ALBtransfers.
  1. Kërko dhe zgjidh destinacionin tuaj.
  2. Zgjidh automjetin dhe numrin e njerêzve për transfertën.
  3. Më pas zgjidh vendet e udhëtarëve tuaj.
  4. Plotëso të gjitha detjaet dhe emrat e udhëtarëve.
  5. Shiko & Konfirmo rezervimin dhe totalin e pagesës.
  6. Ju dërgojmë email me adresën e biletës që mund t'ja printoni klientëve tuaj më pas.